Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bendradarbavimo pasiūlymas

Bendradarbavimo pasiūlymas

Rūpinamės profesionalių sportininkų komunikacija. Kuriame atletų prekinius ženklus, didiname fanų bazę ir jų įsitraukimą.

Komunikacijos dėka siekiame parodyti fanams bei krepšinio bendruomenei gerąsias atleto savybes. Užtikriname profesionalų požiūrį, nuolatinį konsultavimą, komunikacijos organizavimą bei įgyvendinimą. 

Kodėl to reikia?

Būkite matomi ne tik fanams, bet ir komandų atstovams. Ryšių su visuomene bei socialinių tinklų pagalba pristatykite save tiesiogiai komandų vadybininkams.

Net 78% komandų vadybininkų ir skautų mini, kad rinkdamiesi krepšininkus ieško apie juos informacijos socialiniuose tinkluose. Būkite lengviau pasiekiami komandoms iš kitų šalių ar net žemynų.

Pristatykite save kaip tikrą profesionalą bei įvairiapusę asmenybę. Teigiamų asmenybės bruožų išryškinimas, profesionalo savybių pabrėžimas gali tapti tiltu pelningesnio kontrakto link.

Komandos vertina aktyvius, komunikabilius, komandiškus, socialiai atsakingus, su fanais bendraujančius sportininkus. Šiais socialinės medijos laikais sportininkų įsitraukimas ir bendravimas su fanais yra svarbus ir būtinas. 

Taip pat atvirus bei bendraujančius sportininkus mėgsta ir reklamos užsakovai. Laimėkite ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

Kaip tai būtų daroma? 

Asmeninio ženklo kūrimui naudojame ryšius su visuomene bei įvairiapusę komunikaciją socialiniuose tinkluose.

Kartu su užsakovu parenkama komunikacijos kryptis, jos tonas. Taip pat parengiamas mėnesinis bei ketvirtinis komunikacijos planai, išgryninamos idėjos, pasirenkami komunikacijos kanalai.

Asmeninio prekinio ženklo komunikacijai sustiprinti be socialinių tinklų naudojami ir ryšiai su visuomene – straipsnių inicijavimas bei publikavimas, video medžiagos kūrimas. 

Aktyvi ir atvira komunikacija leis sukurti stipresnį ir įsimenamą asmeninį prekinį ženklą. Pristatykite save kaip įdomią įvairialypę asmenybę, ne tik dar vieną sportininką.

Įdomu? Susisiekime ir aptarkime:

Telefonu +370 615 14 712 

El. paštu mindaugas@ketvirtaskelinys.lt 

Žinute facebook’e ar instagram’e