Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
cobalt geriausi advokatai vilniuje, cobalt advokatu kontora, cobalt advokatai

Cobalt Advokatų Kontora

Cobalt advokatų Kontora turėdama daugiau nei 30 metų patirtį teikiant konsultacijas verslui, nuolat yra aukščiausiose reitingų pozicijose tarptautiniuose teisiniuose žinynuose.

Cobalt Advokatai septynis kartus laimėjo „Geriausios advokatų kontoros Baltijos šalyse“ titulą, įrodantį aukštą teisininkų paslaugų kokybę ir pridėtinę vertę klientams.

Cobalt advokatai teikia šias paslaugas: susijungimai ir įsigijimai, įmonių sandoriai, įmonių ir darbo teisė, finansai ir kapitalo rinko, konkurencijos teisė, intelektinė nuosavybė, IT ir duomenų apsauga, nekilnojmas turtas, energetika ir aplinkosauga, mokesčių teisė, ginčų sprendimas.

COBALT yra įsipareigojusi pagarbos, įtraukties ir sąžiningumo principams. Jie siekia kurti darbo aplinką, kurioje skatinamas įvairialypis komandos dalyvių bendravimas, stiprinant tarpusavio supratimą ir užtikrinant lygybę kiekviename veiklos etape.

Jų indėlis į visuomenę viršija organizacijos ribas: aktyviai dalyvauja teisėkūros grupėse, konstituciniuose teismuose ir bendradarbiauja su valstybinėmis institucijomis, siekdami palaikyti ir stiprinti vertybes, kurias laiko svarbiomis.

Cobalt advokatų rekvizitai: