Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Atsakingas turinys

„Ketvirtas kėlinys“ teikia pirmenybę kokybiškam ir naudingam turiniui. Tai reiškia, kad turime griežtus kokybinius standartus, kaip kuriame turinį, kaip renkamės produktus, kuriuos aptariame, kaip vertiname prekės ženklo partnerius, kaip vartojame kalbą ir kaip vertiname savo turinio reprezentavimą, įtraukimą.

Mūsų požiūris į turinio kūrimą

„Ketvirtas kėlinys“ komanda yra įsipareigojusi pateikti jums tikslią, patikimą informaciją. Kiekvieną turinio dalį kuria mūsų vidinė redakcinė komanda, bendradarbiaudama su rašytojais ekspertais, medicinos apžvalgininkais ir faktų tikrintojais. Dėkojame, kad domitės mūsų redakciniu procesu.

Mūsų požiūris į produktų pasirinkimą

Siekiame kurti subalansuotą ir objektyvų turinį. Todėl pateikiame produktų apžvalgas, ir straipsnius su nuorodomis į partnerių puslapius. 

Mūsų požiūris į prekės ženklo ir produkto patikrinimą 

Stengiamės išlaikyti savo turinio vientisumą ir kokybę užtikrindami, kad įmonės, su kuriomis dirbame, būtų įmonės, kuriomis pasitikėtume. Prieš įtraukdami juos į savo turinį, prekių ženklus, su kuriais dirbame, griežtai tikriname. 

Mūsų požiūris į sąmoningą kalbą

Žinome, kad kalba yra svarbi, ir investuojame į jos vartojimą, kad sukurtume sveikesnį, stipresnį ir teisingesnį pasaulį. Sąmoningos kalbos naudojimas kalbant, rašant ir redaguojant atspindi mūsų supratimą apie bendruomenę, kuri skaito mūsų turinį.